Roser og spiselige blomster på menyen i Abels Hage 2012

Abels Hage – onsdag11.juli. Et hyggelig treff og en prat med Karin Kanter fra Seniorsenteret i Ullevål Hageby. Hun hadde med en vakker, sanselig og spiselig Austin rose!

”Jeg ville bort for å se hva Abels Hage var og sto for. Stor var min overraskelse da jeg fant en møteplass og en hage midt i Trikkesløyfa, to engasjerte kvinner og godt bakeverk! Hva kunne jeg bidra med? Rett til Freiaparken i Oslo og årets Rosedager. Der fant jeg Graham Thomas Austin rosen. Santana rosen er det Per fra Nordberg som har gitt i gave. Han skal også prøve å lage en krysning i år som kanskje kan bli Abels Rose til neste år. Bli med å lag en lokal rosesamling i Abels Hage!” – sitat Karin Kanter

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *