Visjoner og ideer for plassen

18.juli med Ole Magnus, Maja, Kristian og Erlend

”Idé 1: Kunstutstillinger alla det som har vært gjort på Østbanehallen og på Aker brygge. Foto/maleri/installasjoner. Utstillinger der folk kan gå inn og titte. En liten by av bilder og kunst.” -sitat Ole Magnus

”Idé 2: Konserter. Liten endags festival som kan arrangeres årlig. ABELFESTIVALEN! Man kan bygge en liten scene og invitere 10-12 band til å komme og spille. Jeg spiller i et band som heter Big Head. www.bighead.no. Vi kommer! Jeg tenker at plassen har fin akustikk med bygninger og vegetasjon rundt.” -sitat Ole Magnus

”Idé 3: Konkurranser og quiz.” -sitat Maja

”Idé 4: Stelle i hagen sammen. Sette opp fuglemat. ”-sitat Maja

”Idé 5: Lage en stor skulptur sammen. Jeg var i Sverige og bygget en ”regnbue” ned til vannet. Den var bygd av store, fargerike planker/stokker. Morsomt prosjekt!” -sitat Maja

”Idé 6: GNH Indeksen (Gross National Happiness Index) er en matematisk tilnærming for å måle et lands lykke. Hva med en indeks for å måle lokal lykke? Hvordan vil Abels Hage påvirke Hagebyens samlede lykke?”-sitat Erlend

2 tanker om “Visjoner og ideer for plassen

  1. Ting skjer på Hønefoss! Noen bygger noe som skal kjøres fra Hønefoss til John Colletts plass den 2 september og presenteres på Colletts Gjestebud!

  2. Vi må ikke glemme den aller viktigste visjonen for Sløyfa og som er høyaktuell å ta tak i for plasslivets fremtid. Cafe Abel SKAL bestå! Tiden går fort! Vi må ikke glemme denne saken i all iveren rundt blomster, bier og pavilionger. Vi vil IKKE bruke den flotte Abels hage til avskjedsseremoni for Parveen og Younas! Det er ikke det den er til!

    God ide med statue av N.H.Abel, Finnes dette i det hele tatt? Kanskje på «Abelhaugen» ved Slottet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *