2011: Kort tilbakeblikk.

25.08. Markering for kultur på Trikkesløyfa. Flere innlegg, dikt og musikk.

08.08. Det blir kjent at NorgesGruppen inngår en midlertidig 3- års leieavtale med Café Abel.

02.07. Abels Hage etableres foran bokhandlen og kafeen, på gressplenen på Trikkesløyfa. Lokalbefolkningen ”plantet” sin stemme med blomster.

26.06. Oppropet «Ja til Ullevål Bokhandel og Café Abel» starter og samler 1000 underskrifter i løpet av en uke. Underskriftene fortsetter å tikke inn, med flere hundre godt formulerte begrunnelser. Link: www.elm.no/opprop.

14.06. Det blir kjent at Ullevål Bokhandel og Café Abel ikke får fornyet sine leiekontrakter i Kinobygningen på John Colletts plass. Stedene skal erstattes med en KIWI- butikk. Avgjørelsen er møtt med sterke, negative reaksjoner i nærmiljøet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *