I Abels Hage vokser uttrykksfulle følsomme blomster. Noen har kloke hoder som smiler og snur seg etter solen. Blomster er et egnet språk vi bruker når vi vil si det. Det fungerer overraskende bra. Om og om igjen.  Til Colletts gjestebudet 2. sept. ville vi i gartnerlaget allikevel prøve noe nytt. Vi ville forsøke å uttrykke en varm og dyp følelse ved hjelp av ringblomstene fra Abels Hage.  Ikke som bukett, men eltet som et lekkert brød. Fredagen sanket våre gode hjelpere 700 gram kronblader som ble levert av Ringblomst Ekspressen til Åpent Bakeri samme dag. Ringblomstbrødene tilbrakte første deler av helgen tilbaketrukket i en bakerovn i Maridalsveien.  Søndag morgen ble alle bakevarene transportert raskt og effektivt ut til flere bakerier, restauranter og cafeer i Oslo.  Etter avtale skulle 4 stk ringblomstbrød lande på Plaza i god tid før taleprogrammet kl 15 på gjestebudet på Colletts plass. Klokka 11 var kun de uspiselige etikettene på avtalt sted. Klokka 14 fikk vi vite at sjåføren hadde levert, men ikke til Plaza på Damplass. Loggen kunne heller ikke fortelle hvor. Muligens til restaurant Onda på Aker brygge. I dette tomrommet, der ingenting duftet eller var nybakt, så rant følelsene litt over. Og under utbruddet lå heldigvis et stort gresskar. Vi gleder oss nå til at kjærlighetserklæringen blir til to rom og kjøkken. Da planlegger vi å campe et par uker på Ordførerens kontor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *