KOMMER i Abels Hage til sommeren…

… miljøfortellinger; myter, eventyr, historiske fakta, ved forteller Georgiana Keable!

En liten smakebit:
The Story of Happiness

Georgiana Keable har vært pioner for fortellerrenessansen i England (opprinnelig medlem av ’The Company of Storytellers’) og i Norge. Hun har fortalt på festivaler i India, England, Danmark, Sverige, Finland og Iran. I 2002 var hun initiativtager til Fortellerhuset med 8 fortellere fra 3 verdensdeler. Georgiana forteller ukentlig på et flerårig skoleprosjekt i Groruddalen, via den Kulturelle Skolesekken i flere fylker og på Litteraturhuset. På Høyskolen i Oslo har hun undervist i fortellerkunst i 15 år. Hun har ledet 6 Fortellerfestivaler i Norge, og bidratt på Festspillene i Bergen. Hun leder Fortelling på Morsmål i Stovner og Bjerke, og det nye FortellerRommet som er en ny arena skreddersydd for fortellinger, på Bjerke.
 

 

 

 

 

 

Georgiana Keable

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *