Abels Hage nominert til Oslo miljøpris!

Oslo miljøpris gis til enkeltpersoner, organisasjoner og virksomheter som med sin miljøinnsats har tenkt nytt, skapt resultater eller gjort en innsats for Oslomiljøet, og kan fremstå som gode eksempler for andre. Fokus i 2013 er gode løsninger på urbane miljøutfordringer.

En rekke gode initiativ og prosjekter er nominert; som Omstilling Sagene, Elpeslang, BYBI, Geitmyra matkultursenter, Oslo Elveforum, Østmarkas venner m fl. På vegne av gartnerlaget og alle enkeltpersoner som har bidratt til å skape det blomstrende miljøet og de gode historiene i Abels Hage,  takker vi for nominasjonen!

Mange små skritt i byens nærmiljø  kan plutselig resultere i et stort skritt for byen!

http://www.miljo.oslo.kommune.no/engasjer_deg/oslo_miljopris/article250130-28063.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *