Bruktmarked og ostebutikk

Jeg synes vi mangler et sted hvor man kan selge/gi bort brukte ting. Jeg tror ikke man behøver å være redd for å gå loppemarkedene i næringen. Inntektene (hvis det skulle bli salg) kunne jo gå til samme formål som loppemarkedet på Ullevål skole og annet godt formål i vårt område.  
Jeg bodde i Belgia en stund og der var det i samarb. med bydelen arrangert slik at man kunne sette ut pappesker utenfor der man bor el. et annet oppgitt sted (bestemte gater til bestemte tider) med ting man ville gi bort/ikke kom selv til å bruke mer.Det sto ute noen dager - inntil en uke. Som regel ble det meste borte. Veldig fin måte å bli kvitt ting på. Det ingen tok - tok søppelbilen med seg -eller man måtte levere selv på oppgitt sted.
Ellers- Vi mangler en god ostebutikk på Ullevål. Den behøver jo ikke være stor (men a la Fromagerie på Majorstua -dog uten kjøtt og sauser og sånn), men bare ha noen gode oster du ikke får på KIWI (el. Ica). For eksempel kunne Fromageriet eller Gutta på Haugen (St.Hanshaugen) eller andre som driver med ost forespørres om de kunne være interessert.
Mvh Irene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *