Bli Bypollinator!

web_1I år er det flere bypollinatorer som har landet i Trikkesløyfa; Biotopia Prosjekt som er en gruppe landskapsarkitekter, ByBi Birøkterlag og La Humla Suse, en forening for humler. Dessuten snekkerne Reidar Meyer og Vegard Hopland, Daniel Stephanek, geriljagartner fra Manglerud og Sigrid-Ann Mortensen, leder av Nordstrand Hagelag. Birøkter Kim Bredesen har ansvar for Abels biKube med dronningen Abellone og alle hennes døtre (og noen sønner) som står i utkanten av plassen. I tillegg blir det i år opprettet en besøksbigård med fire bikuber på et garasjetak i Eventyrveien! Disse kubene vil bli røktet av Ragna Ribe Jørgensen sammen med ByBis ungdomsambassadør, Tora Fougner Økland. Barn i Damplassen og Sognsveien Barnehage og tredjeklasse-elever ved Ullevål Skole skal kåre navn til de fire dronningene. De skal også hjelpe til med å skaffe mat til pollinatorene ved å så frø og plante blomstrende pollen og nektar-rike planter i Abels Hage.

Det mye vi kan gjøre for å hjelpe disse små, nyttige arbeiderne der vi bor. Følg med i sløyfa og Bli Bypolinator du også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *