Å bygge en pollinatorhage

Tigerjorden lå i et stort fjell på plassen. Vi bygger ikke fjellhage, det er en holdeplassshage vi jobber med. Så vi trengte NØDHJELP rett og slett. Dana fra Bulgaria tok saken. Hun slapp alt hun hadde i hendene og kom løpende til. Med spade og trillebår fikk vi spredd den gode jorden utover. Så skulle Tigerjorden mikses med den eksisterende leirjorden. Det var svært tungt. Vi betraktet de 30 meterne som lå foran oss og vurderte å annonsere etter 20 muskuløse menn. Da kom Mustafa fra Kiosken. Jeg tar det på fem minutter, sa han og kjørte spaden i jorden. Ti minutter etter var jobben gjort. Jeg er blitt gammel, sa han da, fem minutter på overtid. Alderen kler ham!

Så kunne vi endelig begynne å så. Katlinn, Betsey Marie og juniorgartnerne Weronika og Julia sådde honningurt, satte ned georgineknoller og la på heller.

Da er årets pollinatormatfat altså igang med å fylles med godsaker. Heretter skal ingen pollinator på Ullevål gå sulten til sengs!  web_Lage-bed

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *